Uzma Hussain

Forretningsidé : Vi arrangerer aktiviteter og skaffer både frivillig og lønnet arbeid i nærområdet for lokale ungdommer. Vi har fått muligheten til å være en del av prosjektet ungdomskafeen “Central park” i Aktivitetshuset K1, i samarbeid med Bydel gamle Oslo.

Vi tilbyr også diverse småjobber som barnepass, montering av møbler, flyttehjelp, vaskehjelp, malehjelp og enkel teknologihjelp til nabolaget.

Vårt neste prosjekt er Rusken. Rusken vil gå ut på å holde nabolaget ryddig og rent.

Bakgrunn: T-Town Ungdommer er en frivillig organisasjon av og for ungdommer, som skal jobbe for å bedre miljøet for ungdom i Bydel Gamle Oslo. T-Town består av 14 unge voksne som er oppvokst / bor på Tøyen. T-Town kjenner området og de lokale utfordringene mange unge møter. Vi vil at ungdommene skal bli sett, verdsatt og tatt på alvor.

Ideen om å starte en frivillig, men også lønnet organisasjon kom fra vår tidligere leder Wid. Etter at hun trakk seg, har medlemmene som var der siden dag én, stått sammen og utviklet T-town Ungdommer. Vi har i samarbeid med K1-klubben har hatt små aktiviteter for barn og unge, vi har blant annet arrangert Tøyen lekene med ulike aktiviteter for barn og unge i nabolaget.

Contact

Unlimiters