Lyst til å ta tak i noe der du er?

Hvordan er det rundt deg der du bor? Der du henger? Der du møter venner? Ser du noe som andre ikke ser? Ser du muligheter for å gjøre noe med det? Vi har satt opp programmet Unlimited Ung for å støtte nettopp deg i å ta tak i det du ser. Hvis du er interessert i en alternativ og meningsfull vei inn i arbeidslivet, for deg selv eller for andre, så vil vi høre fra deg.

Gjennom Unlimited Ung kan du starte et sosialt foretak. Det betyr at målet med det du gjør er å forandre noe i lokalsamfunnet til det bedre. Samtidig kommer du til å utvikle deg selv som leder.

Tre team allerede

Lanseringen vår var allerede 9. november og vi har fått med ungdommer og unge voksne fra Tøyen og Grønland. De har dannet tre team som vi skal fortelle mer om senere, men her er arbeidstitlene deres.

  • TøyenTV (med støtte fra Fotoklubben & Fellesfilm)
  • Lokal turistguide
  • SiD / Sportskafe

Plass til flere

Vi har fortsatt plass til flere. Vi starter andre uken i januar, og har aktiviteter som du kan være med på for å jobbe med ideen. I tillegg får alle være med på en innovasjonscamp 19. til 21. januar hvor din løsning skal kickstartes.

Søknadsfrist 5. januar 2018

Fyll ut søknadsskjemaet nedenfor. Du trenger ikke ha løsningen helt klar, men vi vil gjerne høre noe om hva du ser som problem og hva du har lyst til å gjøre med det.

Om Unlimited Ung

Tilbudet er for ungdom og unge voksne som har lyst til å starte egen virksomhet, skape egen inntekt OG gjøre noe bra for nabolaget.

  • For deg mellom 13-30 år, som bor eller ferdes på Tøyen og Grønland, og som er interessert i en alternativ og meningsfull vei inn i arbeidsliv, for deg selv eller for andre.

Unlimited UNG er støttet av Grønlandssatsing-midler fra IMDi og Områdeløftene Tøyen og Grønland, Bydel Gamle Oslo. Det er også støttet av Inkluderingsmidler fra Oslo Kommune (OXLO).

Unlimited Ung støttespillere:

  • Abdibasid Mohamed
  • Nicolai Gulowsen